För Max Insats spelautomater Myten

En av de äldsta råd spelautomater är att satsa Den högsta myntvalör tillgängliga. Logiken bakom denna strategi är enkel i att du får förmodligen den översta återbetalningstid genom att göra så. Till exempel, står din långsiktiga återbetalningstid vara högre genom att satsa på 1,00 mynt storlek snarare än 0,25 eller lägre.

Men detta är Föråldrade Råd?

spelautomater spel idag är mycket annorlunda än de var för tio år sedan och Speciellt pappa tillbaka. Och tanken på att satsa att den högsta mynt storlekar sätter dig i kö för topp återbetalningstid var en gång i stort sett Relevant.

Detta har dock förändrats kraftigt i dag tillsammans med den myriad av vinstlinjer,  bonusrundor och nya funktioner. Att gå vidare, många spelautomater funktion som reglerna är mycket annorlunda från nästa match. Så det är en dålig idé från en bankroll management perspektiv för att blint satsa max mynt storlek samtidigt förväntar Den Högsta återbetalningstid.

Istället läste reglerna

Det bästa man kan göra att varje gång du spelar en ny slots spel är att läsa reglerna; Klicka bara på PAYTABLE alternativ och du kommer att presenteras med alla regler. Vanligtvis det som håller spelarna från att uppnå den högsta utbetalningsprocent är att de inte spelar den nödvändiga mängden vinstlinjer att slå A Certain utbetalning (er) eller jackpotten.

Vissa moderna spelautomater kräver att du spela varje vinstrad att vinna jackpotten, med myntet storlek är en omtvistad fråga. Till exempel kanske du måste satsa ett öre har 30 vinstlinjer (0,30 totalt) för att kvalificera sig för den högsta vinsten. I andra fall måste du satsa Biggest mynt storlek för att kvalificera för jackpotten och / eller vissa bonusar.

Poängen är att många slots spel skiljer sig från varandra i dessa dagar. Så det finns inte längre en one-size-fits-all strategi som kräver satsar max myntet storlek för att uppnå den mest återbetalningstid. Vi sagt det förut och vi säger det igen … läsa reglerna! Och om du inte gillar requirements.Teaching behövs för att kvalificera för jackpotten och alla bonusar, sedan gå vidare till nästa slots spel.